Sportski žurnal

Vaterpolisti Partizana, posle osvojenog Kupa Srbije, igraju večeras u Nemačkoj protiv Hanovera u Ligi šampiona. Mladi tim Partizana je posle četiri odigrane utakmice bez pobede u elitnom takmičenju. Utakmica će početi u 18 časova i 30 minuta.

U šesnaestini finala odbojkaškog Kupa Cev Vovodina dočekuje Ukrajinski Barkom, tim kojeg je pobedila sa 3-0 u prvom susretu. Poseban deo emisije posvetićemo Slobodanu Boskanu proslavljenom odobjkaškom reprezentativcu koji je nedavno postao sportski direktor Vojvodine.  On će govoriti o planovima i ambicijama kluba u Novoj godini. Utakmica u Novom Sadu počeće u 18 časova. U kupu Cev večeras igraće i Kraljevačka Ribnica, koja u Veroni ima minimalne izglede za plasman u osminu finala.

Naš najbolji teniser Novak Đoković najavio je da će početkom januara igrati na turniru "Taj Brejk Tens" u Melburnu što će mu biti uvertira za učešće na Otvorenom prvenstvu Australije. Pre toga Đoković je najavio da se vraća na teren posle pauze 28. decembra u Abu Dabiju, a potom od 1. do 7. januara očekuje ga i turnir u Dohi.

U emisiji ćemo još najaviti skijašku sezonu, zatim očekivanja najboljeg autombiliste Dušana Borkovića i najaviti sutrašnju košarkašku utakmicu 14. kola Evro-lige Crvena zvezda - Panatinaiskos koja se igra u dvorani Aleksandar Nikolić od 19 časova.

Emisiju priprema i vodi Vlade Radičević.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво