Noćni program - Putovanje do ugla

Naši gosti su Nikola Brkić a.k.a. Johnny L'Ove, kantautor iz Beograda, i Aleksandra Dotlić, violinistkinja.

Nikola Brkić svira gitaru od svoje 16. godine. Gitarista je u više bendova, a napisao je muziku, tekst i uradio aranžman za preko 40 pesama. Godine 2013. snima svoj prvi demo singl „Addicted 2 U", i od tada učestvuje na brojnim muzičkim festivalima. Od 2015. godine sa njim nastupa Aleksandra Dotlić kao pratnja na violini.

Aleksandra Dotlić završila je studije violine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Osvojila je brojne nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima kao solista i u kamernim sastavima, a kao izabrani predstavnik Akademije umetnosti učestvovala je na internacionalnom festivalu u nemačkom gradu Bajrojtu 2001. i 2002. godine.

„Johnny" trenutno radi na snimanju svog prvog albuma, koji će biti akustičnog zvuka i na engleskom jeziku, a trebalo bi da se pojavi početkom naredne godine. Muzika koju svira obuhvata elemente indi-folka, alternativnog kantrija i bluz-roka, to jest pripada pravcu poznatom kao „amerikana".

U emisiji ćemo čuti i o nekim knjigama, muzici i predstojećim dešavanjima...

Autor i voditelj: Hana Gadomski

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи