Karavan

Mačke važe za posebno graciozne životinje, koje svoju samovolju javno pokazuju. Vole da se maze samo onda kada to njiima odgovara, a vlasnici mačaka najbolje znaju koliko im je teško naređivati. Istovremeno one svojim ponašanjem i stavom umeju da komanduju ukućanima. Rekao sam MAČKE, a ne ŽENE.

Jedan poznati političar je preko stranačke veze položio vožnju jer je pre toga padao više puta. Veza vrti gde znanje neće. A za bezbednost u saobraćaju- ko te pita.

Verovali ili ne veliki broj naših estradnih ličnosti provodilo je vreme nad knjigom i danas su vlasnici diploma sa različitih fakulteta. A nije mali ni broj onih koji su provodili vreme skupljajući novac da bi postali vlasnici diplome.

Trener Torina Siniša Mihajlović i prvotimac Adem Ljajić ponovo su se sukobili, a reprezentativac Srbije izbacen je iz prvog tima. Stara ljubav zaborava nema.

Čak četrdeset pet pirotskih poljoprivrednika obilazi ovih dana najmodernije farme, plastenike, voćnjake u Holandiji, Nemačkoj i drugim zemljama Zapadne Evrope. Ekskurzija na koju mnogi političari nikada neće otići.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво