Radio Beograd 1 na Eurosonik festivalu

Dvoje slušalaca koji budu glasali za dobitnike EBBA nagrada imaće priliku da uživaju sa našom ekipom na najvećem evropskom festivalu za mlade pop muzičare početkom 2018. godine u Groningenu u Holandiji.

Eurosonik festival okuplja nove bendove i soliste iz cele Evrope, koji tokom jedne nedelje u januaru nastupaju na više lokacija u najvećem gradu severne Holandije. Publika može da vidi preko 350 izvođača, što Eurosonik čini najbogatijim i najraznovrsnijim muzičkim festivalom u Evropi.

Radio Beograd 1 emitovaće od 17. do 21. januara specijalne emisije uživo sa Eurosonik festivala, uz ekskluzivne goste, premijerna emitovanja pesama i ekskluzivne informacije o muzičarima koji će nastupiti na festivalima u našem regionu tokom 2018. godine.

Festival ima veliku ulogu u zbližavanju muzičkih scena evropskih država i daje priliku umetnicima da se predstave van granica svoje zemlje, a uz to je i odskočna daska za mnoge bendove. Eurosonik posećuje više hiljada kritičara, predstavnika muzičke industrije i novinara, a nastup na ovom festivalu omogućava bendovima da zakažu nastupe na festivalima širom Evrope tokom godine koja počinje. 

Dvoje slušalaca Radio Beograda koji budu glasali za jedan od navedenih muzičara i sastava putovaće i ove godine u Groningen, uz plaćene troškove ulaznica, smeštaja i puta! Potrebno je samo da na narednom linku odaberete jedan od sastava i odaberete iz padajućeg menija Radio Beograd 1 kao stanicu koja vas vodi na festival. Dvoje srećnih dobitinika biće izvučeni u poslednjim danima 2017. godine. Srećno i vidimo se u Groningenu!!!  

 

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи