Sportski žurnal

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je i drugu utakmicu na Azijskoj turneji, protiv Južne Koreje. Bila je to prilika da veća grupa mladih igrača dobije šansu u situaciji kada je seniorska reprezentacija bez selektora. Na međunarodnoj sceni je i mlada reprezentacija koja je igrala protiv Jermenije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope. Brazilski as Roberto Karlos upisao trenersku školu u Srbiji. Čućemo utiske legendarnog fudbalera koji je ovih dana u Srbiji.

Reprezentacija Italije posle 60 godina neće učestvovati na Svetskom prvenstvu - sinoć u revanšu Švedska odigrala 0-0 u Milanu.

Košarkaški Partizana igraju večeras sa Albom u Evro-kupu a Crvena Zvezda sutra dočekuje CSKA. Obe utakmice odigraće se u Beogradu.

Naš reporter javiće se iz Zrenjanina gde vaterpolisti večeras počinju nadmetanje u Svetskoj ligi. Prvi protivnik od 19 časova je Rumunija.

U Londonu nastavljen teniski Masters, ali u nastavku nećemo gledati Rafaela Nadala, koji se posle poraza u prvom kolu, zbog povrede povukao sa završnog turnira.

Ekipa Krosa RTS-a danas uručuje priznanja sportskim radnicima i saradnicima Krosa u Šapcu i Valjevu.

Emisiju priprema i vodi Dejan Nikolić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво