Noćni program - Putovanje do ugla

Kako prizore iz svakodnevnog života vidi oko fotografa?

Naš gost je Igor Čoko. Po obrazovanju diplomirani etnolog-antropolog, dokumentarnom fotografijom istražuje senzibilitet ljudi, život ulice i stigmatizovanih grupa. Izlagao je na samostalnim i grupnim izložbama u Srbiji, regionu i Evropi, a radovi su mu objavljivani u vodećim medijima na prostoru bivše Jugoslavije i Evrope.

Autor je knjiga fotografija "Subverzivna estetika ulice - Prizori raskošne stvarnosti", "Zarobljeni - Pakao je tu iza ugla" i "Iza rešetaka - Život osuđenika iz Okružnog zatvora u Beogradu".

U emisiji ćemo čuti i kratke priče različitih sagovornika o njihovim interesovanjima, omiljenim mestima, zanimljivim događajima, knjigama, muzici, filmovima, kao i preporuke za neka predstojeća kulturna dešavanja.

Autor i voditelj: Hana Gadomski

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 08. okt 2017, 04:23)
Mookie Blaylock [neregistrovani]

Sve pohvale!

Prvo izdanje emisije "Putovanje do ugla" je bilo odlično, nadamo se još boljem nastavku! Najzad nešto u duhu "Snovremena" ponovo na Radio Beogradu!

Noćni program Noćni program

Autor:
Grupa autora

Svake noći, od ponoći do četiri ujutru, sa slušaocima će biti voditelji i gosti u studiju, a iz noći u noć razlikovaće se i koncept programa, tako da će slušaoci moći da izaberu noć koja najviše odgovara njihovom ukusu, bilo da žele da slušaju operu ili ih interesuje tehnologija. [ detaljnije ]