Sportski žurnal

Odbojkašice Srbije od 15 sati igraju protiv Češke, na otvaranju 30. Evropskog prvenstva koje se održava u Azerbejdžanu i Gruziji. Srbija je u azerbedžzanskom gradu Gandži, u grupi u kojoj su još Holandija i Belgija. Pobednici grupa plasiraće se direktno u četvrfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane ekipe igrati i meč osmine finala i to sa selekcijama iz Grupe B, gde su Italija, Gruzija, Hrvatska i Belorusija. Pre dve godine u Roterdamu Srbija je osvojila bronzanu medalju. Utakmicu će komentarisati velikan naše i svetske odbojkaške scene Željko Tanasković.

Teniserka Aleksandra Krunić savladala je Belgijanku Janinu Vikmajer sa 6:3, 6:3 za sat i dvanaest minuta igre i plasirala se u finale turnira Gvandzouu, u Kini. Krunićeva će se u finalu sastati sa pobednicom drugog polufinalnog duela između Ruskinje Jevgenije Rodine i Kineskinje Šuaj Džang. Na ATP turniru u Sankt Peteburgu, igra Viktor Troicki. Njegov protivnik u četvrfinalu je Španac Roberto Bautista Agut.

Svetski kup u džudou održaće se narednog vikenda u Beogradu, u dvorani Aleksandar Nikolić, uz učešće više od 300 takmičara. O svemu tome razgovaraćemo sa Tanjom Ćuk iz Džudo saveza Srbija.

Sutra će Kruševac biti atletski centar zemlje. Na programu je finale Velike nagrade Srbije.
Određeni su i termini za Kros seriju RTS-a. Takmičenje počinje 30. septembra u Rekovcu, a onda - svake naredne subote - karavan se seli u drugi grad: Šabac, Zaječar i Vrbas.

Gost današnje emisije je i oficir za bezbednost UEFE Vlado Glođović, doskorašnji fudbalski sudija Supelige Srbije.

Današnju emisiju priprema i vodi Stevan Kovačević.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво