Sportski žurnal

U Sportskom žurnalu... Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana danas počinju završnu borbu za Ligu Evrope... Crvena zvezda gostuje ruskom Krasnodaru od 19 sati (prenos na RTS-u), a Partizan dočekuje mađarski Videoton u 21 sat (radio prenos na Prvom programu Radio Beograda).

Real iz Madrida savladao i u revanšu Barselonu sa 2:0 i osvojio Superkup Španije. O tom susretu koji je uzbudio fudbalski svet govoriće Ivan Golac, poznati trener. 

Standardni centar naše košarkaške reprezentacije Miroslav Raduljica zbog povrede kolena definitivno neće igrati na prvenstvu Evrope u Turskoj.

Naše najbolje odbojkaške reprezentacije, muška i ženska, uveliko se pripremaju za događaj godine, Evropsko prvenstvo. O pripremama i šansama na kontinentalnom šampionatu govoriće nekada trofejni trener, ili kako mnogi kažu, trener bez premca na ovim našim prostorima - Zoran Gajić, danas predsednik Odbojkaškog saveza Srbije.

Šahu se vratio legendarni velemajstor Gari Kasparov. Šta o njemu kaže naš velemajstor Boško Avramović, kakve su dalje šanse slavnog Rusa?

Današnji Sportski žurnal priprema i vodi Stevan Kovačević.

 

 

Izvor slike sa naslovne strane: UEFA.com 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво