Novosti dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsedavajućim Komitetom za spoljne poslove Evropskog parlamenta i izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Makalisterom. Vučić i Makalister razgovaraju u vili Mir o napretku Srbije na putu u EU, kao i o situaciji u regionu.

Kineski predsednik Si Điping pozvao je sve strane da izbegavaju zapaljivu retoriku i akcije koje mogu da povećaju tenzije na Korejskom poluostrvu. Si je u telefonskom razgovoru sa američkim predsednikom Donaldom Trampom rekao da su Peking i Vašington zainteresovani za denuklearizaciju Severne Koreje.

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović je, gostujući u Dnevniku RTS-a rekao da zaraženih jaja na srpskom tržištu nije bilo i da građani mogu da budu mirni. "Naša veterinarska inspekcija uredno vodi evidenciju. Sve je pod kontrolom i srpski prostor je apsolutno zaštićen", kaže ministar.

Urednik i voditelj: Nataša Raketić

Urednik vesti: Marica Serdar 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво