Novosti dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsedavajućim Komitetom za spoljne poslove Evropskog parlamenta i izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Dejvidom Makalisterom. Vučić i Makalister razgovaraju u vili Mir o napretku Srbije na putu u EU, kao i o situaciji u regionu.

Kineski predsednik Si Điping pozvao je sve strane da izbegavaju zapaljivu retoriku i akcije koje mogu da povećaju tenzije na Korejskom poluostrvu. Si je u telefonskom razgovoru sa američkim predsednikom Donaldom Trampom rekao da su Peking i Vašington zainteresovani za denuklearizaciju Severne Koreje.

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović je, gostujući u Dnevniku RTS-a rekao da zaraženih jaja na srpskom tržištu nije bilo i da građani mogu da budu mirni. "Naša veterinarska inspekcija uredno vodi evidenciju. Sve je pod kontrolom i srpski prostor je apsolutno zaštićen", kaže ministar.

Urednik i voditelj: Nataša Raketić

Urednik vesti: Marica Serdar 

broj komentara 0 pošalji komentar
Novosti dana Novosti dana

Autor:
Radio Beograd 1

Najpopularnija radijska informativna emisija na našim prostorima decenijama unazad donosi najbrže i najsveobuhvatnije informacije. Svakog dana u 15 sati na Radio Beogradu 1 i na sajtu u Mp3 formatu, 15 minuta po završetku emisije. [ detaljnije ]