Iza kulisa

Gošća : glumica Ana Stojanović. Večeras govorimo o mjuziklu Ljubav i moda, nastalom po motivima istoimenog hit filma iz šezdesetih godina prošlog veka, u kome igra naša gošća Ana Stojanović.

Na čelu dve suparničke modne kuće posleratnog Beograda, Jugošika i Jugomode, nalaze se bivši supružnici - Direktor i Direktorka. Njihovo rivalstvo podstiče ta dva mlada i smela preduzeća da napreduju, ali i da svi zaposleni neizmerno pate zbog njihovog sukoba, borbi i smicalica. Ono što niko ne zna, jeste da u osnovi tog sukoba stoji Rođak, namazani muljator spreman na sve kako bi obe firme uništio i osnovao sopstvenu - svoj jedinstveni Jugoštep. 

Ono što, s druge strane, Rođak ne zna jeste, da se između Sonje, Direktorkine i Direktorove kćerke i Bore, Jugošikovog glavnog dizajnera rađa ljubav. Taj momenat neplaniranog izliva emocija poremetiće sve planove ove dve modne kuće i svih koji tu rade, značajno će promeniti planove za konkurentske modne revije i iiznad svega, dodatno otežati Rođaku da izvrši svoj pakleni naum.

Sa Anom Stojanović, kroz priču i muziku, vraćamo se u šezdesete godine prošlog veka.

Iza kulisa vas vodi Ksenija Radović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво