Novinarenje

Američko ministarstvo za unutrašnju bezbednost traži od aviokompanija širom sveta da pojačaju bezbednosne mere za međunarodne letove za Sjedinjene Američke Države. Ukoliko to ne urade može da se desi da se uvede potpuna zabrana elektronskih uređaja u avionima.

Od kako je počeo rat u Siriji 2011-te godine, više od 4 miliona ljudi napustilo je zemlju. Međutim, sve je više onih koji se iz Jordana i Turske vraćaju u ratom opustošenu Siriju. Zašto, pitaju se pojedini svetski mediji.

Treći čovek Vatikana, glavni finansijski savetnik pape Franje, pojaviće se pred sudom u Melburnu 18. jula zbog istrage za seksulano zlostavljanje.

Povodom Nedelje klimatske diplomatije, Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine i Delegacija EU u Srbiji, u saradnji sa EU Info centrom organizovali su panel diskusiju "Srbija i Pariski sporazum". Pariski sporazum - prvi univerzalni i pravno obavezujući sporazum o klimatskim promenama usvojen je u Parizu 2015-te na Konferenciji UN o klimatskim promenama. Zašto je za Srbiju važan sporazum iz Pariza i koje su njegove prednosti u odnosu na prethodne dogovore iz te oblasti?

Domaću štampu prelistava Katarina Epštajn, urednik i voditelj emisije Pop karusel.

 

Novinarenje priprema i vodi Nevena Kostadinović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво