U središtu pažnje

Krajem maja počinje obuka za građane koji žele da steknu zvanje profesionalnog upravnika stambene zgrade. Već u junu prva grupa novih upravnika dobiće sertifikate i ponuduće svoje usluge na tržištu, međutim i dalje je neizvesno u kojoj meri će ovaj oblik upravljanja biti prihvaćen u praksi.

Šta profesionalni upravnici mogu da ponude što bi stanare motivisalo da prihvate njihove usluge? Koje zgrade će dobiti prinudne upravnike? Hoće li akteualni predsednici Saveta zgrada biti zainteresovani da i sami upišu ovaj kurs i kakva će biti njihova ovlašćenja u odnosu na ovlašćenja profesionalnih upravnika? Kako će upravnici rešavati nagomilane probleme u mnogim zgradama? Kako će se radovi finansirati i kako će upravnici pregovarati sa stanarima o prioritetima i o visini svoje plate?

Gosti emisije su Jovanka Atanacković, pomoćnica ministra građevine; Mirjana Kovačević, direktor sektora edukacije Privredne komore Srbije i Dejan Turkalj, direktor kompanije Moj upravnik.

Emisiju vodi Nenad Militarević. 

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво