Novosti dana

Još nije otklonjena dilema da li će se na predstojećim predsedničkim izborima kandidovati i Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić. Naime, aktuelni predsednik nije zvanično potvrdio, ali ni demantovao da će učestvovati u trci za još jedan mandat. I dok pojedini mediji objavljuju da će se Nikolić i Vučić sastati da razgovaraju o izborima, čeka se odluka Glavnog odbora Srpske napredne stranke koji na poslepodnevnoj sednici treba da se izjasni o predlogu Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika Srbije.

Austrija i njena vlada imaju potpuno razumevanje za dešavanja na ovim prostorima i uvek su spremni da čuju i poštuju ono što Srbija ima da kaže, poručio je premijer Aleksandar Vučić, posle sastanka sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom. Predsednik austrijske vlade je izjavio da je Srbija deo Evrope i da će Beč pružiti dodatnu podršku Beogradu u procesu evrointegracija. Kristijan Kern se sastao i sa predsednikom Tomislavom Nikolićem.

Najteži bolesnici u Srbiji konačno imaju savremenu terapiju, budući da su prvi od 23 inovativna leka s pozitivne liste stigli na beogradski Institut za onkologiju i radiologiju. Lekari kažu da je to spas za nekoliko stotina pacijenata koji se bore s karcinomom i kojima su presađeni organi. Na bolju terapiju čekalo se pet godina, podsećaju u udruženjima pacijenata i pozivaju nadležne da proširuju listu.

Urednik i voditelj: Slobodan Petrović

Urednik vesti: Nebojša Nikolić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво