Uhvati dan

U okviru emisije emitujemo: 06:03 Jutarnji dnevnik; 06:35 Dogodilo se na današnji dan; 07:00 Vesti; 07:05 Dobro jutro deco; 08:00 Vesti; 08:10 Srpski na srpskom

Iz sadržaja emisije izdvajamo:

I dalje traje borba sa ledom na našim rekama. Kakvo je trenutno stanje i kada stižu još dva ledolomca iz Mađarske čućemo od Veljka Kovačevića, pomoćnika ministra za vodni saobraćaj.

Od Ozrena Rašića čućemo kako se, po ovim teškim vremenskim slovima, dostavlja hrana korisnicima narodnih kuhinja i sa kakvim problemima se susreću pripadnici Crvenog krsta, a od Danijele Kocić, kako se vatrogasci spasioci u Leskovcu i okolini probijaju do ugroženih domaćinstava.

U Kovinu od 1991. godine radi brod-bager koji je do sad iz Dunava izvadio oko 4 miliona tona uglja i više od 13 miliona kubika peska i šljunka. Zaposleni nisu prekidali rad ni tokom ledenih dana, a kako rade u ovim uslovima kada se reka ledi, javlja nam naš dopisnik Goran Jovičić.

U Beogradu je u Kući legata otvorena izložba "Pikaso - izbor dela iz Vollard Suite". Tokom tri meseca posetioci će imati priliku da pogledaju više od 80 grafika iz čuvenog "Vollard Suite" ciklusa, koje je čuveni španski umetnik napravio u periodu od 1930. do 1937. godine na osnovu porudžbine pariskog trgovca umetninama Ambroza Volara. Više ćemo čuti od Tanje Živković.

I ovoga petka, ako učestvujete u kvizu, imate priliku da osvojite vredene nagrade.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво