Uhvati dan

U okviru emisije emitujemo: 06:03 Jutarnji dnevnik; 06:35 Dogodilo se na današnji dan; 07:00 Vesti; 07:05 Dobro jutro deco; 08:00 Vesti; 08:10 Srpski na srpskom

Sindikat pravosuđa za danas je najavio početak štrajka. Da li će štrajka biti i koji su ciljevi ovakvog načina protesta za naš program reći će Slađnka Milošević, predsednica ovog sindikata.

Akcija Život za mlade vozače pod pokroviteljstvom Ministarstva unutrašnjih poslova,a u organizaciji Nacionalne vozačke akademije je u toku. Na ovaj besplatan trening bezbedne vožnje imaju pravo da se prijave svi vozači sa probnom vozačkom dozvolom, a iskustva mladih vozača koji su ga prošli imate priliku da čujete u našem jutarnjem programu.

Nova emisija u okviru Noćnog programa na našim talasima zvaće se Među svetovima - svet. Počinje večeras, a jedan od voditelja je psiholog Branka Kordić, teme će biti psihološke, a i slušaoci će imati priliku da se uključe u program. Branka Kordić je gošća našeg programa.

Izložba "Tesla i Pupin na istom putu" biće otvorena danas u Istorijskom muzeju Srbije. Uz pomoć modernih tehnologija i koncepta proširene realnosti, biće "oživljena" naša dva najveća naučnika, a po prvi put biće osvetljene manje poznate činjenice iz njihovog života, a posebno važne tačke njihovih privatnih i profesionalnih susreta. U program će nam se uključiti autorka izložbe Aleksandra Ninković Tašić.

U sklopu proslave 55 godina postojanja Karava, najstarije humorističke emisije na svetu, čućemo epigrame Jovana Jovanovića Zmaja, emitovane davne 1961. godine.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи