Uhvati dan

U okviru emisije emitujemo: 06:03 Jutarnji dnevnik; 06:35 Dogodilo se na današnji dan; 07:00 Vesti; 07:05 Dobro jutro deco; 08:00 Vesti; 08:10 Srpski na srpskom

Iz sadržaja emisije izdvajamo:

Opština Čajetina dobila je međunarodno priznanje za ekoloske standarde. O planovima da postane prva ekološka opština u Srbiji, ali i o turističkoj sezoni, ovoga jutra razgovaramo sa predsednikom opštine Čajetina Milanom Stamatovićem.

U Centru za azil u beogradskom naselju Krnjača  otvoreni su  novi smeštajni kapaciteti da bi se na vreme obezbedili uslovi za predstojeću zimu i eventualni novi priliv izbeglica. Tamo je bila Marina Bajić.

Zahvaljujući sredstvima pretpristupnih fondova Evropske unije, ovih dana Nacionalna služba za zapošljavanje otvorila je 60 klubova za zapošljavanje širom zemlje.  Jedan od klubova otvoren je i u Nišu, a sa direktorom NZS Zoranom Martinovićem o ovom projektu, ali i o nezaposlenosti u Srbiji, razgovarao je Ozren Rašić.

Ivan Jovanović nas vodi u Leskovac, kroz razgovor sa nadležnima iz  Poljoprivredne stručne službe u tom gradu saznaćemo više  o aktuelnim radovima u povrtnjacima, ali i o stanju na poljima koja su zasejana glavnim ratarskim kulturama.

U Subotici je u Domu za decu ometenu u razvoju Kolevka, otvorena Senzorska soba namenjena deci i mladima sa poremećajem senzorne integracije. O prednostima ovakve sobe, Nenad Militarević je razgovarao sa koordinatorkom stručnog tima u tom domu Vladankom Pavlović.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво