Novosti dana

Policijska uprava u Nišu potvrdila je da su tri osobe povređene usled eksplozije koja se sinoć dogodila u ulici Cara Dušana. Viši javni tužilac je saopštio da je reč o pokušaju ubistva. Od ekspolozije su ošetćena vozila i popucala su stakla u neposrednoj blizini.

Među ranjenima je mladić sa povredom pluća koji je na lečenju na Grudnoj hirururgiji. Drugom mladiću je amputirana potkolenica. Policija radi na utvrđivanju činjenica koje bi rasvetlile ovaj događaj.

Združena antiteroristička vežba policija Srbije i Republike Srpske biće održana sutra u Loznici. Vežbi će prisustvovati zvaničnici Srbije i RS, a pripadnici dve policije pokazaće obučenost u borbi protiv terorizma i spremnost da odgovore na aktuelne bezbednosne izazove. Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je na probi združene antiterorističke vežbe da Republika Srbija i Republika Srpska neće biti poligon za test bilo kakvih terorističkih akcija, kao i da policija neće dozvoliti da bilo ko ugrožava bezbednost građana.

Požar u skladištu u Moskvi, u kojem je danas poginulo 17 radnika iz Kirgistana, uzrokovala je razbijena lampa, saopštili su ruski zvaničnici. Radnici su stradali jer je požar odmah po izbijanju odsekao njihovu sobu od ostatka objekta i svi su pronađeni u toj prostoriji. Spaseno je 12 osoba koji su živele u istom skladištu, a svi su radnici ili čanovi njihovih porodica koji su u Moskvu došli iz susednih država.  


Novosti dana uređuje i vodi Jelena Vidić.
Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

“Новости дана”, централна информативна емисија Првог програма Радио Београда емитује се од јесени 1958. године. Још од тада, представља релевантан и свеобухватан преглед најважнијих информација и догађаја из земље и света. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи