Uhvati dan

U okviru emisije emitujemo: 06:03 Jutarnji dnevnik; 06:35 Dogodilo se na današnji dan; 07:00 Vesti; 07:05 Dobro jutro deco; 08:00 Vesti; 08:10 Srpski na srpskom

Iz sadržaja emisije izdvajamo:

Pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Jovica Spajić, proslavljeni ultramaratonac Srbije i trkač na ekstremnim trkama izdržljivosti, ostvario je još jedan izuzetan podvig. Bez odmora i prestanka, uspeo je da za 60 sati i 36 minuta istrči 333 kilometra preko Himalajskih vrhova i postavi novi rekord trke. Jovica Spajić je ovoga jutra naš gost.

U Novom Bečeju počinju Velikogospojinski dani. Više ćemo čuti od Bojane Karavidić.

Drugi međunarodni viteški festival Despot Stefan Lazarević "JUST OUT 2016″ počeće danas među zidinama srednjovekovnog manastira Manasija. Posetioci će imati priliku da  prisustvuju izlaganju raznih kulturno-umetničkih društava,  prikazima borbi, streličarstva, ali i da se oprobaju u raznim srednjovekovnim društvenim igrama. U program ćemo uključiti direktora festivala Vladu Blagojevića.

Prvi put u Beogradu večeras će biti održana Noć muzike, koncert „Filharmonija na otvorenom", na stadionu Tašmajdan. U konkurenciji lake i jeftine zabave,Regionalna dečja filharmonija dodaje letnjoj kulturnoj ponudi prestonice još jednu notu, ali lepšu, svetsku i vrhunsku.Posle uspešnih nastupa u Ljubljani i Zagrebu, beogradsku publiku očekuje orkestar sačinjen od mladih muzičara iz Beograda, Ljubljane, Zagreba, Sarajeva i Skoplja, a posebno za ovaj koncert dirigent će bitimaestro Bojan Suđić, vodeće dirigentsko ime u srpskoj muzici. U jutarnjem programu ovaj događaj najaviće organizator Boris Jovanović.

I ovoga jutra slušamo prilog Ivana Jovanovića o poljoprivrednim temama. Čućemo kako su vremenske prilike uticale na ovogodišnju žetvu.

U našem kvizu petkom imaćete priliku da osvojite vrednu nagradu.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво