Uhvati dan

U okviru emisije emitujemo: 06:03 Jutarnji dnevnik; 06:35 Dogodilo se na današnji dan; 07:00 Vesti; 07:05 Dobro jutro deco; 08:00 Vesti; 08:10 Srpski na srpskom

Iz sadržaja emisije izdvajamo: 

Povodom Svetskog dana bez duvanskog dima u Nišu će danas biti održan kviz znanja za učenike osnovnih škola. Pored toga Institut za javno zdravlje u Nišu i tamošnja gradska Uprava za omladinu i sport danas, ali i narednih dana za niške učenike će organizovati radionice o štetnosti duvana.

Čućemo jutros našeg reportera iz grada na Nišavi, Ozrena Rašića. O posledicama duvanskog dima ovoga jutra razgovaramo sa dr Biljanom Kilibarda iz Kancelarije za prevenciju pušenja Instituta za javno zdravlje "Dr Milan Jovanović Batut".

U susret 31. Letnjim olimpijskim igrama svakog utorka u Jutarnjem programu slušamo rubriku "Na putu za Rio" koju priprema Snežana Pantović.

U kući Stevana Sinđelića u Grabovcu, sinoć su svečano otvoreni "Sinđelićevi dani". Najstarija svilajnačka kulturna manifestacija trajaće nedelju dana. O programu te manifestacije razgovaramo sa direktorkom Kulturnog centra Svilajnac, Ivanom Nešić.

Sajt posvećen zapošljavanju i edukaciji prijemni.infostud.com predstavio je istraživanje o izboru studija u višim razredima srednjih škola. Od Ivane Borilović iz Infostuda, čućemo za koje su fakultete najviše zainteresovani maturanti.

Današnje događaje iz kulture preporučiće nam Ljupka Kovačević.

Sa Vama - Marko Milojević.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи