Uhvati dan

U okviru emisije emitujemo: 06:03 Jutarnji dnevnik; 06:35 Dogodilo se na današnji dan; 07:00 Vesti; 07:05 Dobro jutro deco; 08:00 Vesti; 08:10 Srpski na srpskom

Iz sadržaja emisije izdvajamo:

Opština Golubac donela je odluku da svakoj majci za treće dete do petnaeste godine deteta uplaćuje 25 000 dinara, staž i zdravstveno osiguranje. O ovoj pohvalnoj odluci više ćemo čuti u prilogu naše dopisnice Jelene Marković.

Digitalni centralni registar planskih dokumenata Srbije koji omogućava građanima dostupnost svih prostornih i urbanističkih planova putem interneta, prošle nedelje je pušten u rad. U program uključujemo Borisa Damjanovića, direktora kompanije OSA računarski inženjering koja je učestvovala u izradi ovog projekta.

U Kulturnom centru Grad održava se Delikatesni ponedeljak. Hranu spremaju i poslužuju profesionalci iz oblasti kulture iz ne jedne, nego više od devet zemalja: Jordana, Palestine, Egipta, Libana, Sirije, Turske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Nemačke...Zašto baš oni, reći će nam Ana Đokić, jedan od organizatora ovog događaja.

U Nišu će u okviru acije Za lepši Niš, početi preuređenje dve ulice u centru grada. Opširnije nem javlja Ozren Rašić.

Marina Bajić prisustvovala je akciji organizovanoj sa ciljem da se javnost više informiše o mogućnosti vakcinacije protiv HPV virusa.

I ovog ponedeljka čućemo pregled prethodne nedelje iz ugla naše Bojane Karavidić.

Sa vama je Aleksandra Mladenović.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво