Uhvati dan

U okviru emisije emitujemo: 06:03 Jutarnji dnevnik; 06:35 Dogodilo se na današnji dan; 07:00 Vesti; 07:05 Dobro jutro deco; 08:00 Vesti; 08:10 Srpski na srpskom

Iz sadržaja emisije izdvajamo:

Danas će padavine biti slabijeg intenziteta, ali se ponegde u centralnim i južnim delovima zemlje očekuje oko 20 mm kiše, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod. Obilazimo zato ovoga jutra Kruševac i Vranje, gradove u kojima je pala velika količina kiše, a o stanju na terenu razgovaramo sa pomoćnikom načelnika Sektora za vanredne situacije, Goranom Nikolićem.

Radnici propalih niških firmi koji već godinama ne mogu da naplate zaostale zarade okupiće se danas ispred Gradske kuće, a potom će pešice krenuti za Beograd. O tome razgovaramo sa organizatorom protestnog marša, Zoranom Nikolićem.

U susret 15. Evropskom prvenstvu u fudbalu, koje se održava u Francuskoj od 10. juna do 10. jula, Relja Trajković podsećaće nas na šampionate održane do sada. U današnjoj rubrici čućemo kako je izgledao četvrti evropski turnir u fudbalu, 1972. godine, na kome Jugoslavija, nažalost, nije igrala.

U Beogradu danas počinje 4. Međunarodna konferencija ''Socijalna pravda: nove perspektive, novi horizonti''. Konferenciju organizuje Grupa za studije angažovanosti Instituta za filozofiju i društvenu teoriju, Univerziteta u Beogradu, odakle nam u goste dolazi Srdjan Prodanović.

Sa ciljem da se dalje unapredi online kupovina putem interneta početkom juna u Srbiji će po prvi put biti organizovana Medjunarodna konferencija iz oblasti elektronske trgovine „Meet Magento Srbija". Taj skup biće održan u Nišu i okupiće preko 200 učesnika iz 24 zemlje medju kojima će biti i svetski eksperti u oblasti IT tehnologije. O tom značajnom skupu čućemo više detalja od našeg reportera, Ozrena Rašića.

Današnje događaje iz kulture preporučuje Milena Božović Manić.

Sa Vama - Marko Milojević.

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи