Karavan

Jaja noja i emua poslednjih godina pravi su hit pred Vaskrs. Iako je njihova cena neuporedivo veća, ova jaja se prodaju dvostruko više nego ranijih godina. Mislimo da bi najbolju prođu imala jaja od papagaja jer neki veruju da su ona već šarena.

Do 2037. godine, čeka nas razvoj elektromagnetnog oružja, srednja klasa će se okrenuti Marksu, a Iran će možda postati bogata demokratska zemlja. A Srbija će, možda, napokon ući u Evropu.

Optimizam vas može spasiti od srčanog udara. Optimisti uvek očekuju najbolji mogući ishod i usredsređeni su na pozitivne aspektre svake situacije, što ih u velikoj meri štiti od stresa koji je opasan po zdravlje. Pesimisti su zapanjeni: kako neko može, u ovakvoj situaciji, da bude optimista!?

Svima se verovatno dogodi da kupe nešto što im nije potrebno, ali pruža osećanje zadovoljstva. "Šoping terapija" postala je, izgleda, omiljeni lek za pritiske koje sa sobom donosi moderan život. Sudeći po onom: kol'ko para, tol'ko muzike - kod nas je, kada je kupovina u pitanju više muzike nego para.

Radio Beograd 1, 14.05

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво