Uhvati dan

U okviru emisije emitujemo: 06:03 Jutarnji dnevnik; 06:35 Dogodilo se na današnji dan; 07:00 Vesti; 07:05 Dobro jutro deco; 08:00 Vesti; 08:10 Srpski na srpskom

Iz sadržaja emisije izdvajamo:

U filijali Užice Nacionalne službe za zapošljavanje uručeni su ugovori korisnicima programa samozapošljavanja i stručne prakse. Interesovanje za mere aktivne politike zapošljavanja prevazišlo je očekivanja, pa se razmišlja o povećanju novčanih davanja za neke od subvencija.

U Bosilegradu se održava Međunarodni festival folklora ''Kraište peva i igra''.

Kolega Milan Bigović izveštava sa Svetskog prvenstva u vaterpolu iz ruskog grada Kazanja pred utakmici koju naša reprezentacija igra protiv reprezentacije Japana.

Vodimo vas i na niški aerodrom ''Konstantin Veliki''. Povod za tu posetu je podatak da se broj putnika koji koristi tu vazdušnu luku, u ovoj godini  znatno uvećao u odnosu  na isti period prošle godine.

Vikimedija Srbije i Vikipedija na sprpskom jeziku su u saradnji sa Zavodom za zaštitu prirode Srbije, organizovale konkurs ''Viki voli Zemlju''. Cilj tog foto konkursa je prikupljanje fotografija zaštićenih prirodnih dobara, kao deo šireg, međunarodnog takmičenja. Danas će biti proglašen pobednik, a naša gošća je tim povodom Ivana Guslarević iz Vikimedije.

Dodelom ključa grada Zaječara "Rokonačelniku"  Nenadu Milosavljeviću, poznatijem kao Neša Galija i uručivanjem nagrade "Kostadin Kostadinović - Čauš" muzičaru i novinaru Vladimiru Jankoviću - Džetu, danas počinje 49. Gitarijada u Zaječaru.

Sa Vama - Marko Milojević.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво