Sportski spomenar

Gost će nam biti fudbaler Ninoslav Zec. Sa Bogdanom Turudijom, Slobodanom Santračem, Dušanom Lukićem i Ilijom Petkovićem član je čuvene navalne petorke OFK Beograda sedamdesetih, sigurno jedne od najboljih u istoriji jugoslovenskog fudbala.

Za romantičare sa Karaburme, tokom 10 sezona, Zec je postigao 50 golova i odigrao 271 utakmicu, po čemu je jedan od rekordera kluba. Kasnije je igrao za 6 timova u Sjedinjenim američkim državama gde i danas živi.

U emisiji će između ostalog govoriti: o svojim fudbalskim idolima, generaciji OFK Beograda u kojoj je igrao i njenim najvećim dometima, velikanima našeg fudbala Stjepanu Bobeku, Milošu Milutinoviću i Dragoslavu Šekularcu, karijeri u Severnoameričkoj ligi...

Autor Miroslav Nešić.

Radio Beograd 1 od 16 do 17 časova.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 17. dec 2014, 05:49) - anonymous [neregistrovani]

Nije greska!

Trebao si da slusas citavu emisiju do kraja, a ne samo pocetak, pa odustati! Pamtim kada je Ninoslav Zec, igrao u sjajnoj generaciji fudbalera OFK Beograda! Odlicna emisija, kao i uvek!

(ponedeljak, 15. dec 2014, 12:24) - anonymous [neregistrovani]

Greška

Ovo nije ta emisija

Sportski spomenar Sportski spomenar

Autor:
Miroslav Nešić

Sportski spomenar je posvećen istoriji našeg sporta. Govoreći o svojim počecima, usponima i padovima, porazima i pobedama, najvećim uspesima, istaknuti sportisti koji su se tamičili u proteklih sedam decenija stvaraju sliku sporta na ovim prostorima. [ detaljnije ]