Talasanje - Šetnja

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, nj.e. Majkl Kirbi,odazvao se pozivu Radio Beograda 1 i razgovarao sa urednikom Spoljno-političke rubrike našeg programa, Slavišom Stojkovićem, o najaktuelnijim temama u bilateralnim odnosima dve zemlje u kontekstu globalne poltičke situacije.

Između ostalog, bićete u prilici da čujete odgovore ambasadora Kirbija na pitanja o mestu Srbije između SAD i Rusije povodom ukrajinske krize, o tome kakva saradnja se očekuje sa budućom Vladom Srbije i kako Sjedinjene države gledaju na NATO bombardovanje Savezne Republike Jugoslavije sa distance od petnaest godina.

U drugom delu emisije ugostićemo Emu Gocević iz udruženja "Krugovi umetnosti" koja će najaviti humanitarni koncert pod azivom "Uplitanje zvuka" i dečiju uskršnju radionicu "Radost Uskrsa" u sredu, 2. aprila u "Madlenijanumu". Ideja Eme Gocević je, zapravo, dvostruko darivanje - umetnošću, onih koji budu prisustvovali koncertu i likovnoj radionici, - novčano i poklonima, od sredstava koja se prikupe tog dana, u korist Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

Emisiju uređuje i vodi: Elizabeta Arsenović

Radio Beograd 1, 10.05

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво