Talasanje - Šetnja

Klub putnika Srbije, neprofitna organizacija, otvoriće Putničku kuću u Istanbulu (stan koji će biti iznajmljen u centru grada, u periodu jul - avgust) , gde će putnici, njihovi članovi, iz celog sveta moći besplatno da borave.

Klub putnika Srbije se bavi promocijom kulture putovanja na globalnom nivou. Veruju da je putovanje oruđe za samoizgradnju, intiman proces učenja, mogućnost za ispoljavanje kreativnosti i način za lično povezivanje sa planetom; žele da pokažu ljudima kako mogu da putuju (bez obzira na sredstva koja poseduju) i šta sve putovanja mogu da budu. Nova mogućnost koju pružaju svojim članovima, da besplatno borave u Istanbulu, jedan je od razloga za gostovanje u današnjoj Šetnji.

Kada se spoji temeljni istraživački duh i novinarsko iskustvo Jadranke i Svetozara Radujko, nastane "Knjiga o Isidoru", posvećena pomalo zaboravljenom Isidoru Bajiću, osnivaču Novosadske muzičke škole, kompozitoru, pedagogu i dirigentu.

Na sinoćnoj promociji ove knjige bio je i reporter Radio Beograda 1, koji će nas podsetiti na veliko delo ovog umetnika.

Urednik i voditelj: Mirjana Nikić.

Radio Beograd 1, 10.05

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво