Imaginarni pejzaži – Mikstejp Nebojše Bogdanovića

U specijalnom izdanju emisije IMAGINARNI PEJZAŽI - Autorski miks-pult, u ponedeljak. 8. januara gostovaće Nebojša Bogdanović (SCHWABE) sa svojim mikstejpom.

Njegovi di-džej setovi, nekonvencionalni i hipnotički, su jedni od prepoznatljivih stubova klubske kulture, a kao nosilac, zajedno sa Goranom Simonoskim, projekta TAPAN u poslednje vreme otisnuo se u pravcu istraživanja novih muzičkih putanja, onih u kojima se deep-techno spaja sa elementima džeza i hipnotičkih ritmova i muzičkih matrica pre svega orijentalnih i neevropskih muzika.

Za Imaginarne pejzaže Nebojša Bogdanović je spremio mikstejp koji je pre svega ukotvljen u izražajnost ambijentalne muzike, uz dodavanje nekih novih numera i matrica, koje do sada nisu puštane u radijskom etru.

Specijalne emisije - autorski miks-pult realizovaćemo u saradnji sa stvaraocima i ljudima različitih profila - od muzičara do dizajnera koji poznaju ili se bave elektronskom i eksprimentalnom muzikom. One će biti na programu periodično, jedan-dva puta mesečno. Na ovaj način, cilj nam je da prikažemo novi ugao u slušanju i percepcije elektronske muzike danas, kao i da ponudimo prostor za radijski izraz ljudima koji najčešće stoje sa druge strane „miks pulta".

Urednica Ksenija Stevanović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво