Широм затворених очију – Поглед из свемирског брода

Поглед из свемирског брода је емисија која се бави научном фантастиком, хорором и фaнтазијoм - у књижевности, филму, музици, стрипу, компјутерским играма, као и у свим осталим њиховим појавним облицима.

Филм „Едерлези рајзинг” коначно стиже на редовни биоскопски репертоар, а његов редите Лазар Бодрожа нам открива колико ћемо дуго моћи да га гледамо, као и да ли ће се поново упустити у неки нови СФ пројекат. 

Борислав Пантић из Чаробне књиге представља њихову нову едицију ДЦ Хот Голд која доноси најсвежија стрипска остварења, али и најављује још стрипова и књига који нас очекују до краја године.

Дарко Тушевљаковић је добио Европску награду за књижевност за свој роман „Јаз”, који сада стиже у преводу до публике и у другим земљама. Најновија на том списку је - Италија.

Тихомир Јовановић може да се похвали да му је у Словенији објављена збирка прича, а да ће са неким новим причама ускоро стићи и у домаће књижаре.

Коначно, Горан Скробоња се некој новој публици представља са збиркама хорор прича којима је освојио многе фанове на почетку каријере. Збирке су одавно распродате, а сада су поново доступне захваљујући издавачкој кући „Страхор”.

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво