Обрати пажњу!

Само у прве две недеље новембра мађарске пограничне власти спречиле су илегални улазак око 900 имиграната на територију Европске уније.

То је највећи број приведених илегалаца током ове године за две недеље, што је неубичајено за ово доба године. Шта кажу званичне бројке прихватних центара, да ли се може очекивати нови прилив избеглица у Србију и како против праксе суседних земаља чланица ЕУ да мигранте враћају у Србију без обавештавања надлежних, за РТС је причао Радош Ђуровић, директор Центра за помоћ и заштиту тражиоцима азила. 

У наставку предлажемо културне догађаје, свирке и концерте које можете посетити ових дана. Музичке „Временске капсуле” посвећујемо Фриди из групе АББА, Чеду Кругеру, а присетићемо се и албума „Катарина II” објављеног пре 35 година. Ту је и пола сата музике само из Србије и региона, новитети са топ листа, приче о настанку и занимљивом „животу” разних песама и наш репортер са актуелним градским информацијама.

Лана Николић је одистински наша хероина, а данас је добила велико и значајно признање Youth Heroes, које додељује Егзит Фондација. Лана је награду освојила за деловање у области друштвеног активизма са акцентом на подизање свести о животу младих са хендикепом.
Тим поводом, Лана ће бити гошћа у данашњој емисији. 

 

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво