Обрати пажњу!

Ко пред државом брани интересе деце?

Да ли нам је потребан дечји омбудсман када већ постоји Сектор за бригу о детету при канцеларији Заштитника грађана? Драган Вуловић, помоћник министра рада, запошљавања и социјалне политике причао је о томе за РТС. Чућете и шта је тражио омбудсман од Владе као помоћ за родитеље тешко оболеле деце, деце са инвалидитетом и деце са сметњама у развоју, као и какве уопште бенефиције они имају.

У наставку емисије предлажемо културне догађаје, свирке и концерте које можете посетити ових дана. Скрећемо вам пажњу и на новине у раду Пољопривредне школе у Футогу, која је усавршила инструменте који помажу ученицима у надгледању усева. Слушаћемо песме неколико музичара рођених на данашњи дан, или албума који обележавају годишњицу. Ту је и пола сата песама само из Србије и региона, новитети са топ листа, приче о песмама и наш репортер са актуелним градским информацијама. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]