Летња башта

Таблоидна штампа свакодневно претерује у одлажењу у екстремни песимизам или оптимизам, без аргумената и често без јасне повезаности наслова и текста.

Ових дана плаше нас да „почињу напади из свемира!” па чак и уверавају читаоце да су озбиљни и да „није једна од оних вести”. Овај начин писања о једном физичком феномену из свемира још један је „мамац за клик”, а на почетку емисије бавимо се реалном озбиљношћу соларних олуја, упркос фаталистичким описима који нас само доводе у панику.

У наставку вам препоручујемо манифестације широм Србије које можете да посетите данас, а посебно се осврћемо на оно што нам у наредном периоду припрема Београдска филхармонија. Присећамо се албума групе Нирвана „Nevermind”, „Blood Sugar Sex Magik” групе Ред хот чили пеперс и још неколико важних тачака из музичког света у вези са данашњим датумом. Очекује вас и пола сата „домаћица” - музике из Србије и региона, новитети са светских топ листа, наше редовне рубрике и актуелне приче. 

Водитељ: Круна Пинтарић

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво