Летња башта

Ако смо на неке теме у претходном периоду обраћали пажњу, сада тражимо приче којима се у јавности поклања пуно простора – на погрешан начин.

Било да су у питању сензационалистички наслови, полупроверене вести или разна „научна истраживања” која откривају наводне велике истине - ми их преиспитујемо. Кажу да је пут до срца преко стомака; а ново истраживање које су пренели светски медији поручује и да су нахрањене жене романтичније. Иако је овакав податак безазлен, ипак ћемо проверити да ли су сви фактори овде узети у обзир, или само они који славе обилне оброке са скупим састојцима.

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.

Водитељ: Бранислав Трајковић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Летња башта Летња башта

Аутор:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]