Летња башта

Деца ће променити свет. Да ли можемо да им помогнемо?

Много је програма који се баве, како кажу, „најталентованијом децом” коју стипендирају, усавршавају и подржавају у ономе што деци добро иде. Ми ћемо говорити о једном социјалном предузећу које жели да сваком детету омогући да напредује и препозна своје таленте, а у исто време и обучи за занимања и знања важна у 21. веку. KIDHUB води Тијана Петровић која ће бити наша гошћа и са којом ћемо причати о њиховим идејама, мисији, постигнутом до сада, али и о једном занимљивом летњем кампу који се одржава у августу.

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.

Водитељ: Бранислав Трајковић

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво