Летња башта

Ако смо на неке теме у претходном периоду обраћали пажњу, сада тражимо приче којима се у јавности поклања пуно простора – на погрешан начин.

Било да су у питању бомбастични наслови у таблоидима, препумпани резултати новијих светских истраживања или пак приче које нам се намећу као суштински важне - ми их преиспитујемо. Из сезоне у сезону годинама уназад покрећу се исте теме које немају често ни утемељење у некој конкретној одлуци, најави или саопштењу; забране пушења, школске униформе, абортус, истополни бракови, разне нове таксе и друге одлуке које се доносе на државном нивоу, јесу проверено те око којих има подељених, и сукобљених мишљења. Ово лето почело је са још једном таквом темом, а то је - враћање обавезног војног рока. На ту информацију, „насело” је много медија, а ми причамо о томе како установити разлику између праве приче, и „мамца” за коментарисање.

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.

 Водитељ: Круна Пинтарић

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво