Летња башта

Да ли провођење живота на интернету мења наш мозак?

Није тешко претпоставити да процес мишљења, акције и реакције, формирања ставова о себи и другима, јесте другачији од када смо почели да користимо интернет. Међутим, да ли су те промене трајне, да ли су већ ван наше контроле, и како их можемо претворити у неку врсту еволуцијског напретка? Чућете шта о томе кажу научници разних струка, а заједно ћемо се присетити и неких, можда заборављених вештина које су нам у „преддигиталном времену” биле веома драгоцене.

У наставку емисије очекује вас више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама из Србије и региона. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, свирке и концерте, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама. 

Водитељ: Круна Пинтарић 

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво