Летња башта

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима.

Среда је и даље резервисана за еколошке теме, и то оне које олакшавају нашу свакодневицу, решавају проблеме и нама и природи (ако то уопште треба раздвајати). Због мало начина за другачије, приморани смо да јестиво уље просипамо у одводе у купатилу или кухињи. Наравно да то није добро ни за водоводни систем, а ни за реке у којима то на крају завршава. Ипак, има неколико добрих и занимљивих решења за ово у Србији, па ћемо указати на њих.
Док се Сунце полако премешта на западну страну неба, ми се премештамо у више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама у којима је један глас - једно слово. Предлажемо вам предстојеће догађаје широм Србије, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.

Водитељ: Бранислав Трајковић

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво