Летња башта

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима.

Током лета, једном недељно ћемо одвојити више времена свету из рубрике „Шта каже мрежа”. Смањење видљивости твитова који крше правила коришћења или имају осетљив и увредљив садржај, најављено је као одлука која ће бити усмерена на политичаре и званичнике влада. Занимљиво је да неће уклањати такве твитове онда када је заправо важно да их виде корисници, односно гласачи. Шта ли се све налази у њиховом дигиталном обраћању, а да нам је промакло јер је брзо уклоњено? Шта ли је тек са оним што изговоре, па се заборави? И на крају - шта ли се налази у „browser history” (историја претраге) одељку у њиховим рачунарима и телефонима?

Док се Сунце полако премешта на западну страну неба, ми се премештамо у више музике, приче о песмама, важним албумима, рођенданима музичара, а завирићемо и у највеће хитове светских топ листа. Обрадоваће вас и пола сата „домаћица”, песама за које вам не треба знање страног језика. Предлажемо вам догађаје широм Србије које можете посетити ових дана, пратимо сервисне информације важне за организовање дана, а наш репортер је на градским улицама, са актуелним причама.

Водитељ: Круна Пинтарић

Летња башта Летња башта

Autor:
Радио Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво