Обрати пажњу!

Пола века Двестадвојке – прослављамо их с вама!

Онако како смо 50 година градили однос са слушаоцима, где нисмо само били „мали људи из радија” већ и „мали зупчаник” рокенрола, сатире и културе, тако и прослављамо рођендан. Након бесплатног концерта у Штарк арени, данас ћемо сумирати оно најлепше, најзабавније, најважније, и оно што је довело до тога да смо и данас ту уз слушаоце - мада, после толико времена, уз другаре. Нећемо више говорити сами о себи, већ ће то учинити музичари са домаће рок и поп сцене.

У наставку емисије предлажемо догађаје широм Србије које можете посетити ових дана, а преносимо вам и вести из дигиталног света. Рубриком „Временска капсула”, у складу с нашим слављеничким датумом, путујемо до самог почетка емитовања програма Двестадвојке, када се пре тачно 50 година чуло „Шу, шу, Шумадијо” Оливере Катарине.

Водитељ: Бранислав Трајковић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво