Обрати пажњу!

Јака киша ових дана је правила проблеме и по Србији, али овог пута највише у неколико Београдских насеља и општина – Бежанијска коса, Нови Београд, Овча, Борча, Котеж... а централне улице које су раскопане, многи су после пљускова у шали поредили са реком Нил.

Бујични токови кише се брзо појаве и брзо повуку, а челници града кажу да је учињено све што је могло. Да ли је баш тако? Да ли надлежне службе ипак треба чешће од једном у 10 година да провере функционалност свих црпних станица, одвода, да реагују на градњу викендица на Савском насипу који служи и за одбрану од поплава и прихват воде? О томе и о корисним саветима за поступање после поплаве у дворишту, улици, аутомобилу, причамо у првом сату емисије.
У наставку емисије предлажемо догађаје широм Србије које можете посетити ових дана, попут Београдског фестивала европске књижевности. „Шта каже мрежа” доноси новости из дигиталног света и модерних технологија, а „Временска капсула” посвећена је енглеском музичару Јоргосу Киријакосу Панајотуу који је рођен на данашњи дан. Збуњени сте? Сигурни смо да знате и његове песме и његов лик, само, како је и он певао, „треба да имате мало вере” да ћемо вас обрадовати том причом.

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво