Обрати пажњу!

Једном Американцу се више исплати да купи карту, борави две недеље у Србији, плати потпуно нове зубе и врати се кући.

Здравствени туризам је, тврде у Министарству здравља, наш адут. Зато се најављује подршка приватним стоматолошким ординацијама да би се привукао већи број туриста и гарантовали сигурност и квалитет услуге. Шта то тачно значи и шта о овоме кажу приватни зубари? Да ли је ово заиста наша предност, бити квалитетан, а за свет јефтин? Причамо у првом сату емисије.

У наставку емисије предлажемо свирке, концерте и друге догађаје широм Србије, које можете посетити ових дана. Певач и аутор песама групе The Killers, Брендон Флауерс данас пуни 38 година, па му посвећујемо рубрику „Временска капсула”. О научним, технолошким достигнућима и вестима из дигиталног света, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”.

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]