Обрати пажњу!

Серија „Игра престола“ је ГоТова. Али за обожаваоце, никако!

О романима „Песма леда и ватре” преточеним у овај изузетно популаран серијал већ смо говорили. Међутим, то је било пре краја серије, који се баш и није допао публици. Огорчени родитељи покајали су се што су свом детету дали име по једној од јунакиња, судбине осталих ликова збуниле су и најспремније на необичне заплете и расплете, а гледалачка усхићеност је нагло утихнула. Разговарали смо са онима који су разочарани, задовољни, или равнодушни поводом краја „Игре престола” о томе како сада гледају на цео феномен „Вестерос универзума”, како серију објашњавају својој баби ако пита, да ли очекују више од најављеног писаног краја оригиналног аутора Џорџа Р. Р. Мартина, и какав би они крај приче направили.

У данашњој емисији вас водимо на разна занимљива места, а идеје за то дајемо у „Културном водичу”. Причамо и о Фестивалу светске музике на Палићу, а „Временску капсулу” посвећујемо „Блуз браћи”, тачније врхунској музици за овај филм. Ту је и ново издање рубрике „Шта каже мрежа”, o актуелностима из дигиталног света. 

Водитељ: Бранислав Трајковић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво