Обрати пажњу!

Купујете ли одећу у „second hand” продавницама?

Нема свих величина, али купци кажу - у томе је и посебна драж куповине половне одеће из увоза. Упорнији „ископају” и потпуно нове ствари, често и маркиране, по цени на коју ни у једном бутику не би могли да рачунају. С друге стране, грађани који не воле „second hand” продавнице то објашњавају хигијенским, али помало и статусним разлозима. Да ли су у праву једни или други? Тачније, да ли је квалитет (и ексклузивитет) половне, хемијски очишћене мајице, јакне, капута и осталог довољан разлог да „рециклирамо”? О томе причамо у првом сату емисије.

У данашњој емисији вас водимо на разна занимљива места, а идеје за то дајемо у „Културном водичу”. Причамо и о Арсенал фесту који почиње вечерас, а „Временску капсулу” посвећујемо певачици групе „Heart” Ен Вилсон. Ту је и ново издање рубрике „Шта каже мрежа”, o томе како су политичари у Пакистану због једног филтера за фотографије случајно насмејали људе широм света. 

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво