Широм затворених очију – Поглед из свемирског брода

Поглед из свемирског брода је емисија која се бави научном фантастиком, хорором и фaнтазијoм - у књижевности, филму, музици, стрипу, компјутерским играма, као и у свим осталим њиховим појавним облицима.

Мира Сатарић је списатељица која може да се похвали да је добила награду Златно перо хрватског фестивала Марсоникон за „Суђење робу Јукасту” и све своје приче које је објављивала у њиховом зборнику!
О фестивалима у региону, и једном новом који ће дебитовати у Босни и Херцеговини, причa Тихомир Јовановић из београдског удружења Сај-фај, док нишки писац Милош Петковић најављује своја нова фантазијска дела - међу којима ће бити и сликовнице за најмлађе, али и једну необичну књигу „Од мача до кубуре”, коју је написао са својим колегом Младеном Ђорђевићем, а која је управо изашла из штампе. Коначно, Милош Петрик је млади писац који је победио на Сомборском књижевном фестивалу и као награду добио објављивање своје друге збирке прича „Млад си да се прославиш”. Промоција књиге одржана је у Београду и о њој су говорили др Тијана Тропин и уредник Драган Бабић

ВОДИТЕЉ: Владимир Тодоровић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво