Широм затворених очију – Поглед из свемирског брода

Поглед из свемирског брода је емисија која се бави научном фантастиком, хорором и фaнтазијoм - у књижевности, филму, музици, стрипу, компјутерским играма, као и у свим осталим њиховим појавним облицима.

Јелена Жарко нам, ове ноћи, представља дешавања на предстојећим „Данима фантазије” у Новом Саду, а Реља Трајковић прича о подкасту којег је покренула екипа из „Фотон тајда”, што можда најављује и неке друге пројекте новосадске групе која је последњих година, због послова и деце, морала да ограничи своје активности искључиво на интернет форуме. Коначно, у фандомском делу, Андреј Ћирић нам представља план рада београдског удружења љубитеља фантастике „Лазар Комарчић” током маја.

Адријан Сарајлија је лекар али и писац и представљен је у оквиру циклуса трибина о словенској и српској фантастици које се одржавају у Универзитетској библиотеци „Светозар Марковић” у Београду. Са њим је разговарао Зоран Стефановић, а ове ноћи слушамо неке од  најинтересантнијих делова разговора у којима се говорило о две до сада oбјављене Адријанове збирке прича и једном роману. 

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво