Дом културе

У Дому културе Рајко Петровић најављује турнеју Слободне зоне, представљамо биографску књигу о Леонарду да Винчију и изложбу која је трајала 99,9 минута

 

У години када цео свет обележава 500 година од смрти „ренесансног човека” и „универзалног генија” Леонарда да Винчија објављена је књига „Леонардо да Винчи” из пера чувеног биографa Волтера Ајзаксона. На основу хиљада страница из Леонардових невероватних бележница и на основу нових открића о његовом животу и раду, Волтер Ајзаксон нам разоткрива великог уметника и научника повезујући Леонардову уметност и науку. Kњига је недавно објављена и на српском језику.
У једном београдском хотелу отворена је изложба скулптура од злата аутора Ристе Михића. Трајала је 99,9 минута, симболично, јер је то проценат чистоће 24-каратног злата.
13. Турнеја филмског фестивала Слободна зона до краја јуна биће организованa у више од 50 градова и места у Србији. Публика ће имати прилику да бесплатно погледа најбоље филмове за које се током 14. издања фестивалa Слободна зона тражила карта више.  

Кроз програм Дома културе води Јелена Кнежевић. 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво