Обрати пажњу!

Зашто деца све касније проговарају?

Логопеди последњих година имају више посла, а статистике говоре и о томе да деца све чешће обољевају од болести специфичних за зрело доба. Одлучили смо да се посветимо, пре свега, проблемима у развоју говора код деце предшколског узраста али и чињеници да родитељи све мање показују посвећеност у васпитању. То доводи до низа проблема у дечјем развоју међу којима су поремећај пажње, недовољна развијеност моторике, хиперактивност и други.

У наставку емисије и другачије теме. „Београд ваш домаћин” је пројекат Туристичке организације Београда који представља нове туре разгледања града аутобусом и бродом.

Рубрику „Временска капсула” посвећујемо Роју Орбисону који је рођен на данашњи дан 1936. године, а ту су и вести из ИТ света у новом издању рубрике „Шта каже мрежа”.

Водитељ: Ружица Врховац

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]