Обрати пажњу!

Шта треба да знамо пре боравка у природи?

Пролеће је и почиње сезона дужег боравка у природи. Било да планирате камповање и роштиљање са друштвом у предграђу, било да ћете планинарити и боравите дуже време у пределима који нису питоми, савети су добродошли.
Дуге ногавице, непромочива обућа, вода и ханзапласт, само су неки од савета које нам даје др Милан Пауновић, биолог, директор Природњачког музеја у Београду.
Подсећамо и на разлике између отровних змија и оних које то нису а сазнајемо и којих се животиња у природи заиста треба чувати и одакле све вреба опасност.

У наставку и другачије теме. У рубрици „Временска капсула” подсећамо на америчког музичара Едија Кохрана који је преминуо на данашњи дан. О новостима из ИТ света говоримо у рубрици „Шта каже мрежа” а издвајамо и најзанимљивије догађаје из света културе и најновије сервисне вести. 

Водитељ: Ружица Врховац

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]