Обрати пажњу!

Суперхероји у фикцији – које жеље смо уткали у њих?

Дању новинар, а по потреби - „оштро перо” мења супербрзином, летењем, надљудском снагом у борби против зликоваца. Да ли нам је данас потребнији „обрнути” суперхерој, чија је „натприродна” моћ управо професионално обављање посла? О суперхеројима који су у популарној култури прошли трансформацију прилагођавајући се савременом добу, причали смо са стрип уметником Павлом Зелићем, а у креирању неког новог суперјунака помогао нам је новинар и љубитељ стрипова Дража Петровић.

У наставку емисије предлажемо догађаје широм Србије које можете посетити ових дана, а скрећемо вам пажњу и на бесплатне фитнес тренинге на Кошутњаку, за оне који уз боравак у природи желе да „набаце” још снаге. Важних датума у популарној музици присећамо се кроз „Временску капсулу”, а „Шта каже мрежа” говори о све извеснијем „сувереном интернету” у Русији. 

Водитељ: Круна Пинтарић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Аутор:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]