Широм затворених очију – Поглед из свемирског брода

Поглед из свемирског брода је емисија која се бави научном фантастиком, хорором и фaнтазијoм - у књижевности, филму, музици, стрипу, компјутерским играма, као и у свим осталим њиховим појавним облицима.

У Нишу ће се, по други пут, одржати велики фестивал фантастике, који ће трајати три дана, а шта нас све тамо очекује говори Дарко Станковић, један од организатора из удружења Ордо ДракоНиш! На самом фестивалу ће бити представљена и књига са фантазијским причама из пера нишких основаца, које је на креативној радионици подучавао писац Милош Петковић, па ће нам он пренети своја искуства у раду са младим списатељским надама.

Ненад Беквалац нам најављује ново издање „Шок коридора” у Кинотеци - шест филмова Дена Керисца, „оца телевизијског хорора”. Коначно, фанови „Игре престола” ће од ове ноћи моћи да виде шта их чека у завршној сезони омиљене серије. Пре неколико дана била је одржана трибина на којој су своја очекивања и размишљања, са публиком, поделили Марија Ђорђевић, Миљан Танић и Немања Палексић

Водитељ: Владимир Тодоровић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво